info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Debora Hajrulla

Debora Hajrulla ka përfunduar studimet Bachelor dhe Master Shkencor për Financë në Universitetin e Tiranës. Para se të bëhej pjesë e stafit të A.R.S Legal & Financial Services ka patur eksperience pune të mëparshme në fushën e kontabilitetit. Gjithashtu ka kryer dy praktika në sektorin bankar për të patur një profil pune sa më të […]

Denis Laska

Denis Laska ka përfunduar studimet bachelor në degën Financë dhe programin master shkencor në profilin Kontabilitet-Audit në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Ai është pjesë e stafit të A.R.S Legal & Financial Services që prej vitit 2018 dhe është promovuar si Senior Accountant në Dhjetor të vitit 2018. Për tu rritur profesionalisht ka ndjekur […]

Rina (Pero) Saliaj

Zonja Saliaj është themeluesja e A.R.S Legal & Financial Services, dhe njëkohësisht Administratore. Ajo është një Avokate e kualifikuar, me përvojë të ndryshme, jo vetëm në fushën e advokimit, por edhe në shoqërinë civile, me fokus mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe OJQ-ve kombëtare dhe ndërkombëtare, si Projekti JuST – USAID, Unioni i Gjyqtarët […]