info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Debora Hajrulla ka përfunduar studimet Bachelor dhe Master Shkencor për Financë në Universitetin e Tiranës.

Para se të bëhej pjesë e stafit të A.R.S Legal & Financial Services ka patur eksperience pune të mëparshme në fushën e kontabilitetit. Gjithashtu ka kryer dy praktika në sektorin bankar për të patur një profil pune sa më të plotësuar dhe gjithëpërfshirës.