info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Rjeti

Antarësime

Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Francë (CCIFA)
Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi (ATTSO)
Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Gjermani- Shqipëri (DIHA)

Bashkëpuntorë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës
Shoqata e AEA and HG.org
Shoqata Frankofone Universitare (AUF)
World University Services, Kurse dhe trajnime për studentët Shqiptarë (WUS)
Shoqata Evropiane e Studentëve të Drejtësisë Elsa Albania;
Risi Albania
CEE Legal Matters

Konsulent

“A.R.S Legal & Financial Services” është zyra ligjore konsulente e Ambasadës Franceze në Shqipëri.
“A.R.S Legal & Financial Services” është këshilluese për bizneset e vogla të Bankës Evropiane për Zhvillim dhe Rindërtim.