info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Denis Laska ka përfunduar studimet bachelor në degën Financë dhe programin master shkencor në profilin Kontabilitet-Audit në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

Ai është pjesë e stafit të A.R.S Legal & Financial Services që prej vitit 2018 dhe është promovuar si Senior Accountant në Dhjetor të vitit 2018.

Për tu rritur profesionalisht ka ndjekur trajnimin e nevojshëm në përfundim të të cilit morri titullin “Ekspert Fiskal” nga Instituti i Ekspertëve Fiskal në Shqipëri. Z. Laska zotëron shumë mirë gjuhën angleze dhe ka qenë pjesëmarrës në shumë konferenca dhe trajnime të organizuara nga institucione dhe kompani të rëndësishme në vend.