info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Rina (Pero) Saliaj

Zonja Saliaj është themeluesja e A.R.S Legal & Financial Services, dhe njëkohësisht Administratore. Ajo është një Avokate e kualifikuar, me përvojë të ndryshme, jo vetëm në fushën e advokimit, por edhe në shoqërinë civile, me fokus mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe OJQ-ve kombëtare dhe ndërkombëtare, si Projekti JuST – USAID, Unioni i Gjyqtarët […]