info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Njoftim !! Thirrja e parë për grante për startup-e dhe lehtësues nga Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes mbyllet më datë 5 Qershor 2022!
Kush mund të marrë statusin “start-up”? Çdo individ, personi fizik ose juridik, vendas ose i huaj, përfshirë shtetasit e huaj që përfitojnë statusin e ‘punonjësit lëvizës digjital’, të cilët kanë për qëllim nisjen e realizimit dhe zhvillimit të një modeli biznesit, produkti dhe shërbimi inovativ dhe/ose teknologjik të veçantë të zbatueshëm në praktikë, për përmirësimin e ndjeshëm të modeleve të biznesit, produkteve dhe shërbimeve ekzistuese, mund të marrin statusin si ‘startup’.
Keni pyetje? Kerkoni të realizoni aplikimin për të përfituar nga keto grante? Na kontaktoni për t’ju asistuar në çdo moment me aplikimin tuaj!