info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Jemi krenar të njoftojmë se A.R.S Legal & Financial Services”, është renditur nga Legal500 Legalease 2022, EMEA, në listën e zyrave më të mira ligjore në Shqipëri, në seksionin “Firms to watch-Leading firms”, e vleresuar si: “ARS, është zyre ligjore profesionale, serioze, bashkëpunuese dhe e suksesshme, që iu shërben një miks klientësh vendas dhe ndërkombëtarë”.

Gjithashtu, dëshirojmë të falënderojmë stafin dhe të gjithë klientët, si promotorët tanë më të mirë, që gjetën kohë për të ofruar komente dhe dëshmi si pjesë e këtij procesi.