info@arsfirm.al Kontakti: +355692476387

Denis Laska

Denis Laska ka përfunduar studimet bachelor në degën Financë dhe programin master shkencor në profilin Kontabilitet-Audit në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Ai është pjesë e stafit të A.R.S Legal & Financial Services që prej vitit 2018 dhe është promovuar si Senior Accountant në Dhjetor të vitit 2018. Për tu rritur profesionalisht ka ndjekur […]